Goodbye Kate

Sa hejdå till Kate idag då det var dags för henne att åka hem. Sov över där i natt och kollade på Eurovision till alldeles för sent. Sov i tre timmar och åkte sedan mot flygplatsen. Jag, Kate, Kaitlin och Bruna kunde inte sluta gråta, it was so sad! Gav henne min och Brunas hejdåpresent som är ett fotoalbum+ brev. Vi följde med henne ända till hon gick igonom säkerhetskontrollen och gick runt ett hörn för att gå till sin gate. Vi kunde inte sluta gråta. Vem vet när vi kommer ses igen? Hoppas vi kan ses i höst...
 
Åkte till skolan för att ha en lektion innan vi slutade igen. Trodde det skulle vara lugnt då jag hade US History, men visade sig att vi skulle göra ett web test. Gjorde knappt något, och det skulle skickas in i slutet av lektionen. Gick till min lärare efteråt och förklarade att jag inte sovit något och just sagt hejdå till min bästa vän. Som grädde på moset bröt jag ju såklart ihop i klassrummet, tur att det bara var två personer kvar där inne haha. Åkte hem och somnade med en gång, var helt utmattad. 
 
Från Kates hejdåfest
På flygplatsen 

 

#SSD

Idag upplevde jag amerikansk kultur på riktigt, jag var med på senior skip day (SSD). Tror det var det våra organisationer menade med att säga ja till allt och uppleva amerikanska saker haha. Sov över hos Kate och Kaitlin och vi tog alla en sovmorgon. Vid lunch åkte vi till IHOP och åt brunch med the Jennifers och Jane. Efter det åkte vi till ett zoo i Tacoma och hade det kuligt. Vi såg tigrar, pingviner, hajar, kameler, och massa andra djur. De hade massor med akvarium med sälar och coola vattendjur vilket var awesome! Var Jens första gång på ett zoo haha, och hon var så peppad. Jag med, det var något annat än parken zoo för en gångs skull haha

Double blueberry pancake (ja, jag tycker om blåbär nu för tiden)

Point Defiance Zoo
Isbjörn<3

Manatee (sjöko tror jag det är på svenska?). De är gigantiska!!!
Jellies

Sjöhästar 

Hajar (såg en av de jag dissekerade i skolan hahah)


Glass i kulor. Vi har isglass som är så i Sverige, men det här var typ gräddglass eller nåt
Kate, Jane, Jen x2, jag, och Kaitlin

Una película de Español

I slutet av varje termin har man finals i alla klasser. Vissa lärare räknar det som ett stort prov, vissa inte alls, och en del har det som en vanlig uppgift. I spanskan har vi under några veckor jobbat med ett filmmanus som kommer fungera som vår final. Min grupp skrev ett manus om en halloweenfest där någon skrämmer alla. Vi går på jakt efter personen som i slutet visar sig vara en hund haha. Random, men väldigt roligt. Vi är också tvugna att filma hela grejen så idag var jag hela dagen hemma hos en tjej som heter Hannah.
 
Åkte dit och vi bytte om till våra kostymer. Jag var Cindella ovh vi hade också en pirat, hula girl, häxa, 80's dancer, och Brackon var en tjej. Det var hilarious att sminka honom, och få se honom i en klänning. Han fick en stoppad BH och hela köret haha. Vi dekorareda vardagsrummet i svart och orange och tog fram mat i halloween style också. Tror hela filmen kommer vara ca 5 minuter, och det tog oss 6 timmar att filma! Många fail med att memorera spanskan hahah. Väldigt kul var det i alla fall, och 9.30pm wrappade vi upp det.

Varför inte ha en halloweenfest i maj liksom?So much fun

Lite vad jag har att se fram emot med skolan de sista veckorna innan sommarlovet
 
18 maj: senior skip day
22-25 maj: ledig yaay
28 maj: musical workshop med drama club
1-4 juni: finals 
3 juni: bankett med drama club
5 juni: LAST DAY+ senior sunset
6 juni: PROM
8 juni: Senior breakfast+ graduation practice
11 juni: GRADUATION
 
Dessutom...
 
8 juni: MAMMA OCH PAPPA KOMMER HIT!
10 juni: MY 18TH BIRTHDAY
13 juni: MIN BROR KOMMER HIT!
 
 
 

She's back!

Vet inte vad det är, men den här veckan har gått superfort! Det är redan torsdag imorgon ju! Har haft rätt roliga lektioner, och några prov. Alla är på superbra humör och är sociala haha. Kanske för att det är fyra veckor kvar av skola? Har bara 14 skoldagar kvar på GK, hur sjukt är inte det? Kanske bara 13 om jag är med på senior skip day hehehe. Kommer sakna GK: att trängas med alla andra, öppna mitt amerikanska skåp, gå runt och kolla på alla posters som har med skolan att göra, och se folk med skoltröjorna på sig. High school spirit är det bästa jag varit med om!
 
Idag kom Kate tillbaka efter en vecka i Florida! Jag och Bruna sprang genom korridoren när vi såg henne haha. Känns som ett år har gått... Hon har sina två sista dagar och på onsdag nästa vecka åker hon hem. What?? Kommer gråta så mycket när vi åker till flygplatsen! Men vi har ju en vecka i alla fall, och den är proppad med roliga saker att göra tillsammans. Jag och Bruna håller på att fixa med hennes present: ett fotoalbum med massa selfies och bilder från skolan. Ska skriva små meddelanden och minnen som vi upplevt tillsammans sen i september. 
Sjuk

Blev inte mycket med mina halvdagar förra torsdagen och fredagen. Låg hemma med feber och ont i halsen i stället (alltid när man inte behöver vara i skolan...). När det blev värre bestämde vi oss för att åka till urgent care (typ vårdcentral). Fick uppleva den amerikanska health system med försäkringar osv. Åkte till ett ställe fredag kväll, men de sa hejdå innan vi ens satt oss ner då min försäkring inte gällde där. Ringde försäkringsbolaget och fick adresserna till två andra ställen, men de hade stängt för kvällen.

Tidigt lördag morgon åkte vi dit och fick komma in. Gick rätt smidigt och fick träffa en sjuksköterska och en läkare som gjorde en undersökning. Vet inte vad det var för fel, engelskan blev lite för avancerad haha, men fick recept på antibiotika och steroids. 

Andra problemet, min försäkring säger att jag måste betala min medicin själv, skicka in massa papper, och sen få tillbaka pengarna. 600kr för en veckas medicin... Kanske är samma i Sverige, men det var inte det roligaste att betala. 

Oh well, mår bättre med medicinen nu! Kan prata normalt, äta annat än yoghurt och glass (kommer sakna glassdieten dock), och behöver inte gråta varje gång jag sväljer! Så även fast allt är krångligare i USA blev det bra tillslut! 

Här får ni en fin bild på Rainer. Har varit över 25 grader hela helgen! Tyvärr kommer typical WA-vädret tillbaka några dagar nu, men tror det blir sol lagom till helgen igen

Beat Poem

Hade som uppgift i US Studies att skriva en beat poem. Min handlar om hur det är att vara så nära att åka hem igen


Recap

Hejsan hallå! Amanda, Lissie och Julia, här är det efterlängtade inlägget!

Mycket har hänt sedan förra veckan så tar det lite kort om allt. 

Hade filmkväll med massa vänner i lördags. Vi kollade på the Prince and me, my girlfriend's boyfriend, och bridget Jones' dagbok. Beställde pizza till dörren vilket är awesome. Åt det och massa kakor som min värdmamma bakat! Kate hade köpt med sig sushi till henne och mig också som vi åt till lunch innan de andra kom. 

I söndags åkte jag, Anna och vmamma till the mall för att kolla på bio. Vi såg Home som är en supersöt animerad film. Han som spelar Sheldon i big Bang theory var rösten till huvudpersonen i filmen vilket var roligt och konstigt haha. Musiken var helt klart det bästa, Rihanna sjöng de flesta och var helt grym!

I måndags stannade vi kvar i skolan för att se ett baseball game. Allra första gången jag såg det live, och försod det mesta som hände vilket jag är stolt över. Är ganska likt brännboll. Inte jätteintressant, men man måste ju se det när man bor i USA. 

Idag tisdag stannde jag kvar för drama club meeting. Klev in i aulan och blev så glad för alla mina vänner var där, några har jag knappt sett sen sista föreställningen. Önskar att vi hade möte varje dag! Vi rösta om president etc för nästa år, olika awards som ska delas ut senare, och bara pratade. Hade tänkt åka hem när det var klart, men stannade kvar 1,5 timme och umgicks med några andra. Ååååh som jag saknar drama! GK i orange och den andra skolan i grått
För vi har de snyggaste mustascherna!RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu