Sista terminen

Ingen missade väl att skolan började förra veckan skulle jag tro. Det var med blandade känslor jag började sista terminen innan USA. Jag vill att det ska gå fort så jag får åka till USA, det är ju min dröm! Men att lämna mina vänner och familjen är jätteläskigt, jag kommer verkligen vara helt ensam när jag kommer dit. Fast det är en del av anledningen till att jag flyttar, att jag ska tvingas ut ur min comfort zone och behöva prata med okända personer och lära känna dem. Jag tror att man blir mer social och bekväm med att prata med nya människor av att åka iväg ensam just av den anledningen att man inte har något val. 
 
Nu är det ju några månader kvar, vare sig jag vill eller inte haha, och de kommer vara fullspäckade med roliga grejer inför USA. Om ca en månad är det dags för tredje Get Ready-mötet, i maj är det avresemöte, jag ska till ambassaden i juni/juli för att få ett visum, utbytessträffar lite då och då med de andra som ska åka och det jag allra mest ser fram emot: att få min värdfamilj! 
 
På tal om värdfamilj har min kompis Ebba redan fått sin! Hon kommer bo i Michigan med en värdmamma som verkar helt underbar och värdsyskon som är de gulligaste jag har sett! Så jag tycker att ni kan kolla in hennes blogg, det är bara att trycka här eller klicka på hennes namn i länkmenyn.
 
 

Peanut butter

En sak som amerikaner verkar älska är jordnötssmör och när jag kommer till USA så lär jag ju behöva äta det också. Jag har aldrig smakat det förut så när jag fick en burk i julklapp blev jag väldigt glad och trodde att jag skulle älska det. Resultatet blev tvärt om...det var jätteäckligt! Får väl hoppas på att jag lär mig tycka om det eller att amerikanskt jordnötssmör är godare haha! 
Fotoalbum

Hej allihopa!
 
I de flesta ansökningar, oberoende av vilken organisation man åker med, ska man skicka med bilder. CETUSA hade inga krav på vad de skulle föreställa så jag hade en blandning av mig, mina vänner, familjen och mina intressen. Blev väldigt nöjd och de visar verkligen vad som är viktigt för mig. Så här kommer alla bilder....
 
Några av mina vänner när vi var på klassresa i Berlin.
 
Eftersom musik/dans/sång är en stor del av mitt liv så var den här bilden från en konsert given!
 
En bild från en tävling i skolan när min klass klädde ut sig som forskare.
 
Från i somras när jag var i NY.
 
         Underbara vänner!
 
Jag och min bror.
 
Jag älskar att spela piano så därför fick den här bilden komma med.
Och såklart en familjebild! ÅÅh vad jag kommer sakna er! 
 
 

2014

I ÅR FLYTTAR JAG TILL USA!! En av de mest underbara känslorna att äntligen kunna säga det. Kommer ihåg förra året när de som är iväg just nu skrev det och jag ville att 2013 skulle vara över så det blev min tur. Nu är det 2014 och i år, om bara några månader, står jag på Arlanda med en fullproppad väska, säger hejdå till min familj och går genom säkerhetskontrollen för att ta planet mot New York! Det känns fortfarande overkligt att jag ska flytta över Atlanten, men för varje dag som går känns det mer och mer verkligt. Nu är det 2014 och jag vet att det kommer bli ett grymt år. GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!!
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu