Truth About Swedes

 
                                               Bilden är tagen från Tumblr

Intervjun

Den åttonde september förra året skickade jag in en intresseanmälan till Explorius. Två dagar senare fick jag ett sms från en tjej som ville träffa mig och mina föräldrar för en intervju. Jag fick också några frågor som jag skulle fundera på. De handlade bland annat om vilka förväntningar jag hade på mitt utbytesår, hur jag ville att min värdfamilj skulle se ut, vad jag skulle göra om jag fick hemlängtan osv. Den andra oktober kom tjejen (som hette Ida) hem till mig och tillsammans med mina föräldrar fick vi information om Explorius och vad som händer under året jag är borta. Hon ställde några av frågorna som jag hade fått hem och sen fick mina föräldrar gå ut ur rummet. Nu kom den delen av intervjun som jag var mest nervös för: jag skulle svara på frågor på engelska. Det var hur lätt som helst! Hon frågade lite om vad jag gjorde på fritiden och vilka ämnen jag gillade mest i skolan. DU BEHÖVER INTE VARA NERVÖS ALLS!! Jag sa några ord fel och uttalade vissa helt knäppt men de förväntar sig inte att du ska prata helt perfekt (det är ju under året du är borta som du lär dig). Dagen efter intervjun fick jag ett mejl från Explorius som sa att jag var preliminärt antagen (din amerikanska organisation måste godkänna dig innan du blir helt antagen) och jag fick hem ett papper där jag tackade JA till min plats.
 
Det var berättelsen om min intervju. Om du snart ska ha din, ta det bara lugnt, det kommer gå superbra!!
                 
                       

Hejsan hallå!

Välkommen till min blogg!!
 
Som det står lite längre upp så heter jag Louise Eklund. Jag bor i en liten (eller den kanske är stor, jag vet inte riktigt haha) stad som heter Eskilstuna. Jag ska snart börja första året på gymnasiet, naturprogrammet.
 
Om ett år ungefär kommer jag göra en sak som jag har drömt om länge, jag ska flytta till USA! Under 10 månader ska jag bo i en familj som jag inte känner ännu, gå på ett high school och uppleva den amerikanska livsstilen. Coolt eller hur?
 
Om det är något du undrar så är det bara att kommentera! Ha det så bra!

 
 
 

 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu