Kvällstankar

Ibland kommer de stunder då man undrar vad tusan man håller på med. Jag har ett underbart liv i Sverige med familj, vänner, skola och så vidare. Ingenting är egentligen fel så varför väljer jag att åka flera hundra mil till ett annat land där jag inte känner en endaste person? Om ett år sitter inte jag hemma i köket och gör julgodis med min bror, utan jag är med en annan familj som jag inte vet existerar ännu. En konstig känsla, att inte veta var man är om åtta månader eller med vilka människor. Trots dessa tankar är jag fortfarande sjuuuukt peppad på att åka och jag vill bara att det ska gå fort så jag kommer iväg någon gång. Att vara en utbytesstudent är en berg-och-dal-bana av känslor, även innan man åker haha. 
 
Smått flummigt inlägg men känner att jag behöver skriva av mig lite. De negativa tankarna eller vad man ska kalla dem är extra starka vid högtider, och det finns ju ingen familjehögtid lika stor som julen. Längtar verkligen till USA men jag kommer sakna mina vänner och familjen så otroligt mycket. Det är dock åtta månader kvar som sagt och jag ska ta vara på den tiden och ha så kul som möjligt!! 
De bästa personerna i världen! <3
 
 

En bit på väg

I lördags blev jag klar med min ansökning och idag skickades den till USA! Det är så galet, nu händer det verkligen! Jag skulle kunna få en värdfamilj nästa vecka även fast det är mest troligt att jag får vänta några månader. Alltid denna väntan, först på ansökningarna, sen på värdfamilj och sist till den dagen jag sätter mig på planet mot mitt blivande hem. Hoppas på att jag inte behöver vänta ända till augusti innan jag vet vart det är.
 
På söndag händer det en väldans kulig grej, jag ska åka till Stockholm och träffa några andra blivande utbytesstudenter. Ska bli skönt att träffa andra som vet vad man går igenom och prata om allt som har med USA att göra. Vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir väl att sätta sig på ett café eller någon restaurang och ha det trevligt!
                             
                                           
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu