CETUSA

Jag har fått mina ansökningspapper!! Jag har också fått den amerikanska organisationen CETUSA. De verkar bra och de har en resa till Hawaii (YEYYYYY)! Nu har jag en månad på mig att fylla i 22 sidor som innehåller ett brev till värdfamiljen, typ ett fotoalbum, lärarrekommendation och läkarundersökning. My god, det kommer ta en evighet haha. Men jag ska inte klaga, efter det här kommer man börja leta värdfamilj :D
 
 
 

Peppad till 1000

Fick nyss ett samtal från Explorius!! YEY! Inget jättespännande egentligen, de ville veta mer om min pollenallergi haha. Men jag fick veta att de kommer skicka ut alla ansökningspapper inom kort så det är ju awesome :D
Jag gjorde också en liten ändring i den ansökan jag gjorde förra hösten, jag tog bort delstatsvalet. Jag har funderat ganska mycket om det och velat fram och tillbaka om jag skulle göra det eller inte men nu är det borttaget. Det känns bra faktiskt, jag vill inte ha någon aning om var jag kommer bo nästa år. Visst skulle det vara skönt att bo i soliga Florida men jag vill att vilken värdfamilj som helst ska kunna välja mig, även om de bor i Alaska. Okej Alaska kanske är den delstat jag mest längtar till men aja ni fattar. Är superexcited just nu, om ett år är jag i USA!!!

One year!!

Idag är det exakt ett år sedan jag anmälde mig till Explorius och började uppfylla min dröm. När jag tänker tillbaka på allt som har hänt sen dess känns det som att det har gått så långsamt. Samtidigt känns det som det bara var någon månad sen jag började kolla på olika organisationer, hittade massa utbytesbloggar som jag gick in på flera gånger per dag och tillslut tog steget och skickade in en intresseanmälan till Explorius. Ett år senare sitter jag nu och väntar på alla ansökningspapper som borde komma snart så jag äntligen kan få göra saker som handlar om mitt utbytesår.
 
Idag har jag också anmält mig till två stycket Get Ready-möten som ska vara i Stockholm. Det första är den 12 oktober och det andra den 8 februari. Jag hoppas att jag kommer  kunna åka på mötet som är i november också. Roligt ska det i alla fall bli att få åka till huvudstaden och höra vad Explorius har att säga och jag hoppas att det kommer andra utbytesstudenter dit så man kan prata en massa om USA och så. Jag tror mina föräldrar och kompisar är lite trötta på mig ibland när jag babblar på om nästa år haha. Snart händer det alltså lite mer på utbytesfronten och då blir det lite roligare här på bloggen också!
                                                             
                                     
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu