Söndag och Seahawks

Lokal tid: 20.03

Slut på helgen igen och även fast man är i ett annat land på äventyr så har man samma känsla som i Sverige om måndagar haha. Var i kyrkan som vanligt, åt lunch i ett mall och hämtade sedan upp en vkusin för att se på en annan vkusins soccer game. Det var han som sov över hos oss som spelade och i sista minuten gjorde det andra laget mål och vann. Tråkigt men ingen verkade allt för ledsen i alla fall.

Åkte hem och hann precis se sista minutrarna av Seahawks vs något annat lag. SEAHAWKS vann!!! Vi är helt enkelt bäst, hoppas på många fler vinster och såklart en vinst till i Super Bowl som vi vann förra året.

Precis som school spirit finns i skolan är Washington galna i Seahawks och på game days bär många lagtröjor, blått&grönt (SH färger) och McDonalds har till och med en Seahawks-box med hamburgare, nuggets och pommes! Många affärer har avdelningar med tröjor och många hus har brevlådor/tröjor/flaggor med deras logga eller nummer 12 som är fansens nummer. Tydligen är fansen så högljudda att de stör det andra laget och eftersom de är 11 spelare på plan räknas fansen som den tolfte haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu