16/9-14

Lokal tid: 21.18

Varit i skolan idag igen och det rullar på som vanligt. Blev klar med första delen i pottery vilket var att göra ett självporträtt (i lera) i 3D med två karaktärsdrag. Mina blev blommig tröja och fräknar, har inga fräknar men kom inte på något annat så sa till läraren att jag har det på sommaren haha. Tror den ska brännas nästa vecka, sedan målas och brännas igen, inte 100% säker dock.

Labbade på marinbiologen men förstod inte riktigt meningen med den. Hällde karamellfärg i varmt vatten och kollade hur det flöt runt...?

Slutade och åkte hem. Kollade på Kalle och chokladfabriken från 70-talet och gjorde sedan en läxa. Åkte till biblioteket och fixade ett lånekort+ lånade hem en bok; "Nitton minuter" av Jodie Picoult. Vet inte vad den handlar om men en kompis här borta tipsade om den så ska ta och läsa den. 

Efter bibblan åkte jag, vmamma och vsyster till affären där vi åt middag och handlade mat. Ja, vi åt middag i mataffären- only in America haha. Sista grejen på listan var choir practice i kyrkan där vi lärde oss en ny sång som vi ska sjunga på söndag.

Känner ni igen denna snygging? Haha 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu