Hawaii Day 3- Pineapples and PCC

Måndagen var en så kallad dry day, vilket betyder att vi inte badade, utan gjorde saker på land i stället. Vi började med att åka till the Dole Plantation där de odlara pineapples. Vi började med att köpa deras pineapple ice cream som var delicious! Gick runt i souvenirshoppen där jag köpte ett armband med mitt hawaiianska namn på. Fick också öppna ett ostron som hade en pärla i sig. Jag fick den rosa, the love pearl. 
 
Åkte sedan till surfstaden Haleiwa och åt lunch. Åt på den "kända" restaurangen Kua Aina, där vi köpte hamburgare med ananas i. Riktigt gott faktiskt, så kommer nog add that nästa gång jag gör hamburgare haha. Vi gick runt lite där och kollade i affärer innan det var dags att åka vidare. 
 
Vi gjorde ett snabbt stopp på en vacker strand där många brukar sufa. Ingen vind fanns dock, så var bara en tjej där med surfingbräda. Tog lite bilder och åkte vidare till Polynesian Culture Center (PCC). Där hade alla plynesiska länder en egen del där man kunde ta del av deras kultur. Vi försökte göra eld i Samoa och lärde oss hula dance på Hawaii. Kollade på en film om hawaiis historia, och den hade stolar som rörde sig under vulkanutbrott, sprutade vatten när vi "åkte" genom havet, och det började dofta blommor när vi "åkte" genom skogen. Var inte så rolig film, men allt runt omkring var det. Sedan gick vi och köpte smoothies och shaved ice, och gick runt i parken. Vi såg en vattenparad där de visade danser från de olika länderna, och fick air spray tatueringar.
 
Efter några timmar samlades hela gruppen i Samoa, där vi fick se en show av en man därifrån. Han gjorde upp eld (det tog honom 5 sekunder, medan vi aldrig ens var nära haha), skalade kokosnötter, och en kille klättrade upp i en palm. Mannen var riktigt rolig, och vi skrattde hela tiden.
 
Vi åt middag på en buffé, och gick sedan och kollade på en show som heter H'a. Den handlade om en killes uppväxt, hur hans kultur var, och om människor omkring honom. Den var bra, men lite för lång för att vara så sent på kvällen. Vi satt alla och halvsov andra akten. Men det var cool då den var halvt utomhus, och de hade eldkastare osv
 
Min pärla
 
Hamburgers!!!
 
Tongas dans
 
Can you see him?
 
Mannen från Samoa som visade upp sin kultur
 
H'a
 
Pineapple ice cream, yummie
 
 
 
Konrad (Sweden) and I
 
Min och Elinas tatuering
 
Köpte en berlock att ha pärlan i
Mitt namn på hawaiianska, Luike
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu