Super Bowl 2k15

I söndags var det äntligen dags för amerikanska likheten till melodifestivalen (typ), Super Bowl! Hela USA bänkar sig framför tv:n, har partyn, äter massor med mat, och skrattar till crazy reklamer. Extra speciellt för mig är att mitt lag (Seahawks) spelade, och de mötte New England Patriots. Min vfamilj hostade ett party med folk från kyrkan och familjevänner, ca 25 pers tror jag vi var. Projektorn var inkopplad så vi hade bild över hela väggen, inte illa alls! Alla hade på sig Seahawkströjor, och vi hade mat med football theme. Det var en riktigt bra game, och väldigt jämnt vilket är nerve wracking men samtidigt spännande. Tyvärr gjorde vi ett stort misstag de sista 30 sekundrarna och förlorade med 28-21. Så himla stupid thing, och vi blev alla väligt arga och besvikna. Vi vann ju förra året och hoppades på att vinna igen... 
 
Förutom matchen så är reklamerna och mellanakten stora. Vissa kollar nästan på dem mer än på football. Eftersom miljontals människor tittar på Super Bowl är reklamerna väldigt dyra och företagen satsar på att göra roliga och minnesvärda reklamer. Skrattade så jag grät på vissa, och vissa var bara helt galna haha. I halftime uppträdde Katy Perry med ett medly av sina låtar. Det började med att hon åkte in på en gigantisk tiger och sjöng Roar, och hon slutade med Firework samtidigt som hon flög runt i arenan. Golvet var som en tv-skärm och hade massa illutioner och grejer. 
 
Igår i skolan var stämningen låg. Förutom enstaka Patriots fans är alla 12:or, så ingen var speciellt taggad på skolarbete. Ämnena handlade mest om slutet av spelet, och om reklamerna. Även mycket om fusk från Patriots sida (deras coach är ökänd för det, och de skulle egentligen inte varit med i SB). Oh well, så här är livet och vi måste bara få sörja ett tag innan vi är redo för nästa säsong. Ingen slår Seahawks, vi är bäst!

 

Kan ni gissa vilka alla i kyrkan hejar på? Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu