6 months

Livet leker, och jag älskar Hawaii! Har aldrig varit så här lycklig, kan inte sluta le! Vi får se så mycket olika saker, allt från stränder till palats till Pearl Harbor. Kommer göra inlägg om varje dag när jag kommer hem (vill verkligen inte åka härifrån..). Har lärt känna så underbara människor, kommer verkligen sakna dem... 

Idag har jag varit sex månader i USA, kan ni förstå det? Det är ett halvt år sedan jag åkte hemifrån, känns så galet! Om ynka fyra månader är jag tillbaka, och just nu börjar jag nästan gråta när jag tänker på det. Såklart saknar jag alla hemma i eskilstuna massor, men jag har ett nytt liv här borta. När jag sa hejdå i Augusti visste jag att jag skulle komma hem om 10 månader, och allt skulle bli "normalt" igen. När jag säger hejdå till alla i juni kan det vara sista gången jag träffar några. Kommer såklart åka tillbaka, men mina vänner kommer vara på college, eller kanske någon annanstans. Vill inte ens tänka på det. Fyra månader är ändå fyra månader, och jag kommer ta vara på dem så mycket jag kan! Aloha så länge! 






My classes

Nu är det ju en bit in i terminen så tänkte skriva lite om mina classes och vad vi gör där. 
 
1st Period: Spanska 2
Väldigt lätt klass för den som har haft spanska i Sverige i några år. Vi lär oss matord, olika tempus etc. Hur vi lär oss dem är väldigt olikt från Sverige, då det mer är lek här. Vi spelar bingo och battle ship för att lära oss glosor, översätter ord som Mrs. Jones säger på en liten white board-tavla, eller har tävling vem som kan skriva ordet snabbast på tavlan. Vi börjar även varje class med att svara på några enkla frågor som repitition från tidigare (så himla smart så man inte glömmer bort grunderna när man lär sig svårare saker).
 
2nd Period: Culinary Essentials 1
Är så himla uttråkad här!! Det ska vara som hemkunskap, men det ända vi kommer lära oss är att gör ägg på 10 olika sätt, french toast, och bacon. Vi har hittills bara lärt oss saftey, typ håll kniven i handtaget (nej jag skämtar inte, det var en seriös fråga). Vår lärare pratar om att man inte ska äta kött som är medium då man kan bli sjuk... Trots det överlever vääääldigt många när de beställer det på en restaurang. Nej usch, önskar jag kunde byta men det finns inget annat att göra så är rätt stuck. Hoppas det blir lite roligare när vi får "laga" mat.
 
2.5 Period: Careers
Oligatorisk klass som hela skolan har varje torsdag och fredag. Vi fokuserar på college, och vilka klasser man ska välja till senior year. Freshmens och sophmores vet jag inte vad de gör, men senior jobbar med college applications, och cv:n. För det mesta gör vi inget dock, så det är 25 minuter med mobil eller prata med Mr. Gillman. 
 
3rd Period: Marine Biology
Samma som förra terminen, och fortfarande ganska så kul. Vi lär oss om olika djurgrupper i havet, deras kroppsdelar och så. Ibland så dissikerar vi vilket är rätt kul haha. Börjar bli lite svårare djur nu, men tycker det är interessant så det gör inget. Älskar Mrs. Stewart, hon är så sarkastisk och driver med allt och alla. Har haft flera skrattanfall här!
 
4th Period: US History
Min favoritlektion av allt! Många hatar historia, men jag har alltid tyckt om det så kanske är därför. Sen lär vi oss ju inte så mycket om USA i Sverige så det är kul att läsa om deras utveckling, och hur de tänk i krig osv. Just nu håller vi på med andra världskriget, men från ett helt annat perspektiv än vad jag är van vid. Vi ser USA:s deltagande i Europa, men också om Pearl Harbor och kriget mot Japan. Läraren är superhärlig, och hon gör olika sorters uppgifter så man blir inte uttråkad!
 
5th Period: Video Production
Tror jag kommer tycka om den här klassen haha. Vi har hittills bara haft presentationer av olika skådespelare, den här veckan började de filma (såklart, när jag är borta). Mrs. Brown är lite läskig, men tror att det blir bättre när man lär känna henne. Mina kompisar som hade henne förra terminen älskar henne så jag tar det som en positiv sak. Hon har fram till i höstas jobbat i Hollywood så hon vet vad hon gör, och vi får massa skvaller om kändisar haha. Visste ni att Tyra Banks har en peruk, är jätteful utan smink, och vääärsta divan? 
 
6th Period: Comm. Arts 11 
Aka englska. Tycker inte alls om det vi gör här. Arbetsboken är tråkig, och jag förstår inte ett smack ibland (inte de andra heller, så det är inte jag som är korkad). Varje del avslutas med en essay och det är det roliga. Har skrivit massa essays som har varit interessanta och får bra kritik för dem vilket alltid är kul! Mr. Gillman är bäst, han gör det värt att komma till lektionen.
 
 

Fast Food

Fast food är ju någon många förknippar med USA. Och jag måste erkänna, man äter det mer än i Sverige. Finns hundratals olika, och jag har nog inte ens provat hälften, men här är mina favoriter än så länge: 
 
Jack in the Box
Hamburgerställe, typ som donken. Deras hamburgare är goda, men rätt så nasty då det bokstavligen droppar fett från den... Anledningen till att jag gillar restaurangen är för att de har himmelskt goda mozzarella sticks, och curly fries haha.
 
 
 
The Orginal Pancake House
Många tycker IHOP är bäst, de har inte varit på TOPH! Gratis varm choklad+ refill. Dessutom är den sååååå god, dog nästan när jag drack den. Sen har de massor med olika pannkakor att välja mellan. Senast valde jag en med ananas och tropisk sås, mmmmm.
 
 
Little Ceasar's
Cheap pizza som vi brukar kalla den. Inte bästa kvalitet, men man får en hel pizza (2-3 personer kan dela) för fem dollar!!! Standard när vi har tjejkväll och liknande, den är helt enkelt bäst!
 
 
Taco del Mar
Sen jag kom hit är mexikansk mat det bästa jag vet! Varför har vi inte mer sånt i Sverige? Tror det finns en restaurang i hela Eskilstuna... Finns mycket att välja på men min favorit är tortilla med ris, kyckling, guacamole, sour cream, black beans, salsa, och ost. Kommer verkligen sakna det här när jag kommer hem!
 
 
Buffalo Wild Wings
Nummer ett av alla restauranger, fast food eller inte. Kycklingvingar i någon sås som smakar gudomligt!! Man bara måste ha mer och mer (vilket inte är så bra, men det är såååå gott). 
 


 

1 dag kvar!!!

Väskan är nästan färdigpackad, bara tandborsten kvar. Var såå mycket lättare att packa för den här resan än i augusti när jag packade för det här året haha. Shorts, linnen, kjolar, och bikini, lätt som en plätt! Planet åker vid 8.45 imorgon så blir ganska tidig uppgång då vi åker till SeaTac vid sex. Sedan väntar en sex timmars flygtur till Honolulu, Hawaii! Är så galet peppad, det kommer bli en awesome vecka!! Vet att det är minst två svenskar som kommer dit, Molly och Stina, som jag även var i New York med. Vi har chattat halva dagen om packing och allt, men nu tror jag vi alla är klara. Vet inte hur mycket uppdatering jag hinner göra där borta, men har fixat två tidsinställda inlägg så ni får nåt att läsa. Ska bli riktigt skönt att komma ner till värmen, umgås med massa utbytesstudenter, och bara ta det lugnt i en vecka utan att behöva göra läxor eller annat jobbigt. BYE BYE Washington, vi ses om en vecka!!
 
 
 
 
 

Rehearsals

Två dagar av play rehearsals har gått och hittills älskar jag det! Vi är en sån härlig grupp, och lärarna är härliga, och vi är såna töntar att allt blir roligt haha. 

Onsdag var första dagen och vi läste igenom halva scriptet och gick igenom schemat osv.

Idag, torsdag läste vi klart andra halvan (min del). Största delen gick dock åt till lära-känna-aktiviteter typ. Först stod alla i en ring och en person stod i mitten och gjorde den typiska blunda och falla bakåt/sidan/framåt. Sedan stod vi i två led och de första personerna skulle gå mot varandra utan att skratta. Klarade mig första omgången, men andra gången gick jag mot en kille som började ta av sig kläderna, och jag bröt ihop hahah. Det mest roliga/awkward var dock när vi pratades ihop två och två. Jag var med Jaron som är min man i teatern. Man skulle stå nära varandra och kolla varandra i ögonen utan att säga något. Vi gjorde det i 30 s, sen skulle vi hålla händer och göra samma sak under en minut. Kunde hålla mig allvarlig i stort sett hela tiden, men ibland skrattade jag till lite grann. Där står jag och håller handen, och tittar en i en killes (som jag knappt känner) ögon. Helt normalt hahah. Nej men det var väldigt roligt! Gjorde lite mer saker, men det här var väl de största. Är så glad att jag får vara med i teatern, och det kommer blir två underbara månader tillsammans med the crew!

The script


Semeldagen

Sista dagen på vårt minilov, men jag klagar inte. Haft det skönt med sovmorgon, och massa kul att göra. Ska bli kul att träffa alla imorgon, och efter skolan ska vi läsa manuset till London Suite! Idag har jag gjort klart en skoluppgift som ersätter det jag missar nästa vecka. Hann även baka semlor, det är ju faktiskt Semeldagen. Bjöd min vfamilj på det, och de tyckte om dem så det är jag glad för! Var även min vmammas namnsdag så gav henne ett par örhängen som jag gjorde i skolan förra terminen. De firar ju inte namnsdagar i USA, men jag bestämde mig för att göra det till en festdag här haha. 

Tre skoldagar till och sen blir det Hawaii!!! Är så sjukt peppad, ska nog börja packa lite imorgon om jag hinner! 

Min lilla semla


EMP

Idag är det President's Day i USA och vi är lediga från skolan! Hela familjen var ledig så vi åkte upp till Seattle, hämtade Ally och åkte till EMP Museum. Det är ett musik och sci-fi museum som just nu även hade en Seahawks- och Star Wars-utställning. Det fanns flera studios där man lärde sig spela tex gitarr och keyboard, videos från olika grupper och en utställning med Jimi Hendrix och Nirvana (de är från Seattle). Det fanns en del med fantasytema, olika kostymer från tex Game of Thrones och The Princess Bride, handskrivna manuskript och anteckningar av författarnaoch, och olika författare pratade om varför fantasy är så coolt och annorlunda (på en video, inte i verkligeheten haha). En del var om skräckfilmer, rekvisita, top 100 skräckfilmer där det fanns en från Sverige whoop whoop, och ett rum där man kunde skrika och se hur man såg ut. 
 
Seahawksutställningen hade pokalen från förra superbowl då vi vann, uniformen som the seagals (cheerleader) har på sig, olika statistik, hur stora händer/fötter vissa spelare har, och deras veckoschema. 12th man FTW!
 
Höjdpunkten var dock Star Wars-utställningen. Den har varit i olika städer i USA, och just nu är den alltså i Seattle. De har massor med olika kostymer från filmerna, och fakta om hur de tänkte/gjorde/meningen med dem. Visste i att R2D2 hade en människa i roboten? Tyckte det var rätt coolt haha. 
 
En av spelarna har storlek 53!!!! Jag som tyckte 39 var mycket haha
 
Winners of Superbowl 2014
 
Älskar post-it-lappen! Patriots som vann Super Bowl i år anklagades för fusk i matchen innan, big thing här borta. Tydligen ska bollen ha varit deflated, alltså ha haft mindre luft och det ska ha gjort att de spelade bättre eller något
 
Tyrion Lanisters costume som han har i GoT
 
Cerseis ena klänning
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Roller Skating+ Valentine's Day

I fredags åkte jag roller skates för första gången! Vet att vi har det i Sverige, men jag har faktiskt aldrig sett ett ställe där man kan hyra dem och åka. Anyways, alla sa att det är mycket lättare än skridskor och att jag skulle vara "just fine"...Nope, skridskor är plättlätt men roller blades är svåra! Eller alltså om man kan åka med svarta skridskor så är det samma sak basically, men jag som är van med konståkningsskridskor hade svårt att komma framåt haha (det finns inget vid tårna som jag att man kan sparka bakåt). Fast efter två timmars åkning var jag rätt grym ändå ;) Vi fick glow sticks, dansade hokey pokey, kycklingdansen, och killarna var med i ett race. När vi var trötta på roller blades åkte vi till donken, första gången jag åt där sen sverige btw, och käkade. Fick höra Shanes och Garrets väldigt seriösa life stories haha, och fick en rapport om hur hans bajs var. So interesting, but hilarious hahaha. 
 
I lördags var det ju som alla vet Valentine's Day, och den blev faktiskt riktigt bra! Började med att skypa med familjen, alltid lika kuligt. Min vmamma hade gjort pannkakor formade som hjärtan till frukost, och fick även två paket! En strandväska och en handduk som blir perfekta till Hawaii! På eftermiddagen åkte jag hem till Kate, och sov även över där. Pratade om allt och inget, åt kinamat, froyo, kollade på film, sjöng karaoke, och dansade haha. Älskar den där tjejen!! Vi gick även över till hennes vmormor och vmorfar och spelade kort. De är så mysiga, vi pratade Sverige, skolan, och spelade piano tillsammans. De sa även att de skulle ta med mig på nån tulpangrej i April vilket var så snällt av dem, de är perfekta grandparents!! Fick massor med kramar och choklad av dem också haha <3 Bästa alla hjärtansdag jag haft!








London Suite

Kom till skolan imorse och fick en call back, en till audition alltså. Nästan alla hade det, men några hade plockats bort tyvärr. Vi gjorde endast cold readings och jag fick prova lite olika roller. Den första jag gjorde gick uselt, trodde nästan det var kört. Men sen gjorde jag två till som gick jättebra!! Alla var så duktiga, och ALLA (även de som varit med alla år och haft huvudroller) var nervösa över the cast list.

Vi har en Facebooksida där den skulle läggas upp ikväll så gissa om vi alla satt och refreshed our pages haha. Var nära att ge upp och gå och lägga mig när min mobil pep till. Gissa om jag blev chockad när det visar sig att jag har en av huvudrollerna!!! 

Teatern heter London Suites och utspelar sig i nutida London. Det är fyra scener med olika personer i dem. Jag är i den sista, den allra mest komiska, vilket jag älskar! Jag kommer spela Annie, en amerikansk kvinna som åker till London med sin man för att kolla på Wimbledon. Dock tappar vi bort våra biljetter och min man skadar ryggen, och som grädde på moset ska Kevin Costnee bo i vårt hotellrum! Kommer bli så himla kul, och jag är så pepp! Är jättebra vän med en av killarna i min scen, och de andra verkar också härliga att vara med! Can't wait until Wednesday!!

Audition

Idag gjorde jag min audition till the spring play! Har aldrig varit med i en teater förut, men det gick faktiskt rätt bra. Vet inte alls om jag kommer med, det var många andra där som också var superduktiga, men jag hoppas jag får i alla fall en liten roll. 

Audition gick ut på att först framföra en monolog inför the directors och alla andra som gjorde audition. Sedan gjorde vi en så kallad cold reading där vi fick utdrag från teatern och skulle framföra scenen utan att öva innan. Jag tyckte nästan det var lättare än monologen, och mycket roligare! 

Imorgon bitti kommer det finnas en lista med call backs, och de måste göra mer cold reading. Det betyder inte att man är dålig, de vill bara se dig mer. Imorgon kväll kommer de posta the cast list i vår Facebookgrupp, nervöst!! 

Åt middag på en restaurang ikväll och firade att vi sålt det gamla huset. Beställde stuffed kyckling wrapped i prosciuttoskinka. Såg ut som en vulkan så vi döpte den till mount chicken. Förlåt för all svengelska, orkar inte translate i Google translate hahah


Dress Coded

En stor skillnad mellan den svenska och amerikanska skolan är att i USA finns det en så kallad dress code på de flesta skolor. En (lång) lista med saker du inte får ha på dig. Det är till exempel inga hattar, inga assaulting tröjor, inte gå barfota osv. För oss tjejer finns även: kjolar/klänningar/shorts får max vara 6 inches över knät. Om man inte följer reglerna kommer en lärare och säger till dig, och du måste gå och byta om. Idag hade jag på mig en helt vanlig klänning, har haft den i kyrkan, på fester, en helt vanlig klänning helt enkelt. Stod med några vänner och en lärare kommer fram och säger "I don't dig your dress, it's very short". H-E-R-R-E-G-U-D, det är en vanlig klänning hade jag lust att säga, det var ju inte som att jag visade upp hela arslet för skolan... Men i USA har tonåringar inget att säga till om så det var bara att hålla med. Spelade dum och sa att jag inte visste om reglerna, att jag lovade att inte ha på mig den igen, blablabla. Lyckligt nog gick hon på det, och jag slapp gå och byta om (inte för att jag hade med mig ett ombyte i alla fall). Orkar inte med amerika ibland! Worry about all the failing students, not about if my dress is more than 6in over my knee!!! Trots irritation skrattar jag bara, skulle vara kul att se lärarna komma till en skola i Sverige..

Helgen

I fredags åkte jag och Sam till Buffalo Wild Wings och åt middag. Chicken wings är heaven!! Åt oss proppmätta på det och försökte komma på vad vi skulle göra. Till slut bestämde vi oss för att åka till the mall och gå runt (standard i USA haha), men det blev faktiskt lyckat. Träffade några av hennes kompisar från GK, de var härliga alltså! De skulle äta middag men vi bestämde oss för att ses senare på Yeti. Under tiden gick vi runt i lite affärer, och vi hittade prom dresses! De var jättefula på mig, men ändå så kul att prova dem och jag längtar till juni då prom är!! Vi åkte till yeti och träffade killarna. Vi tog över partyrummet, och tog massa samples med oss hahaha. Satt där hur länge som helst, och de frågade MASSOR om Sverige, skrattade så jag grät ibland. Var så kul att träffa nytt folk från GK, tror vi kommer ses igen snart!
 
Lördag hade Anna en pianokonsert som vi åkte och kollade på. Hon spelade Pink Panther och var så duktig #stoltsyster haha. Var även några riktigt bra pianister, fick lite inspiration vad jag ska spela nästa år! Efter konserten åkte vi till Cold Stone (prickat av från min food bucket list). Det är en ice cream bar där glassen är super creamy (krämig?). De tar typ kulglass och lägger den på kall sten, och blandar i allt du vill ha, och det blir supergott! Jag orkade inte bestämma mig, så jag tog en av deras färdiga förslag, äppelpaj. Heaven här igen alltså! Vaniljglass med kanel, äpplen med kanel, och graham crackers, dör the food death. 
 
Idag var vi i kyrkan, no surprises there. Åkte till min vfamilj gamla hus och städade ur det då de sålde det i helgen. Träffade en av deras gamla grannar, en freshman. Han var så söt hahah, 14-åringar i USA är som 10-åringar i Sverige, no kidding. Han var rolig, skämtade mycket, och var adorable. I kväll spelade jag kort med min vpappa. Har lärt alla spela vändtian, och äntligen börjar det bli en match när de kan alla knep.  OCH ÄNTLIGEN, EFTER FEM MÅNADER I USA HAR JAG LÄRT MIG HUR MAN BLANDAR KORT PÅ SÅNT DÄR COOLT SÄTT!! Upptäckte när jag kom hit att alla (eller i alla fall 95%) kan blanda kort, och jag lovade att jag skulle fixa det också innan jag åkte hem. Nu kan jag det, awesome! Thank you Eric for teaching me!! 



Kollade på första deltävlingen av Mello. Kunde knappt lyssna på vissa låtar dock, för alla hade en sån svensk accent i engelskan!! Har aldrig tänkt på det förut, så antar att det är för att jag hör engelska varje dag nu. Skrattade riktigt gott åt det, hoppas inte jag lät så förut!! 

 

Have A MARVELous Christmas

Tror aldrig jag visade er (förra) årets julkort. Var riktigt kul att klä ut sig, som vanligt i USA går man all in haha






Late Start Breakfast

Äntligen blev det onsdag, och vi fick 2 timmars sovmorgon! Ni förstår inte hur skönt det är att inte behöva vakna klockan 6 och vara i skolan vid 7 på morgonen... Blev inte lika lång sovmorgon dock för vi tjejer bestämde oss för att åka till IHOP och äta frukost. Chocolate Chip Pancakes, behöver jag säga mer? Perfekt start på dagen, med mina bästaste tjejer! Fick lite bråttom på slutet då servitrisen tog forever att ta betalt. Kom till skolan 2 minuter innan klockan ringde, och gick in i klassrummet 10 sekunder innan... Paniken där haha, hade vi varit lite senare hade vi fått kvarsittning och behövt ringa våra föräldrar, whopsie. Hade nästan varit kul att få det, en American experience liksom hahah. Oh well, man måste ju få njuta av livet och pannkakor!
 
Skoldagen var rätt chill eftersom vi började senare och därmed har kortare lektioner. I spanskan gjorde vi grattiskort till en pojke i Graham som har en dödssjukdom och kanske inte kommer uppleva sin nästa födelsedag. Ingen känner honom, men vår spanskalärare tyckte vi skulle göra kort till honom, och självklart gjorde vi det! I US History hade vi ett prov som var så lätt att till och med amerikanerna skrattade åt det (kolla frågorna i bilden). 

Om ni inte ser så är första frågan "what do all posters claim to offer more security for? Rubriken för alla posters är "more security for the American family". More obvious answers follow.. 


RIP Tim

Tim är en utbytessudent från Kazakstan och har spenderat de senaste månaderna i Wisconsin. Igår hände en fruktansvärd sak, han var med i en bilolycka och dog. Hans föräldrar har inte sett honom på ett halvår, och de kommer aldrig få se honom komma hem. Han är också min kompis Kates vän, de åkte med samma organistion och hade olika läger tillsammans. Det är helt sjukt, de sågs för några månader sen och sa "vi ses när vi kommer hem igen", men det kommer aldrig hända. Ingen visste att det här skulle ske, och han lämnar många efter sig som kommer sakna honom. Sånt här borde inte hända. 

Super Bowl 2k15

I söndags var det äntligen dags för amerikanska likheten till melodifestivalen (typ), Super Bowl! Hela USA bänkar sig framför tv:n, har partyn, äter massor med mat, och skrattar till crazy reklamer. Extra speciellt för mig är att mitt lag (Seahawks) spelade, och de mötte New England Patriots. Min vfamilj hostade ett party med folk från kyrkan och familjevänner, ca 25 pers tror jag vi var. Projektorn var inkopplad så vi hade bild över hela väggen, inte illa alls! Alla hade på sig Seahawkströjor, och vi hade mat med football theme. Det var en riktigt bra game, och väldigt jämnt vilket är nerve wracking men samtidigt spännande. Tyvärr gjorde vi ett stort misstag de sista 30 sekundrarna och förlorade med 28-21. Så himla stupid thing, och vi blev alla väligt arga och besvikna. Vi vann ju förra året och hoppades på att vinna igen... 
 
Förutom matchen så är reklamerna och mellanakten stora. Vissa kollar nästan på dem mer än på football. Eftersom miljontals människor tittar på Super Bowl är reklamerna väldigt dyra och företagen satsar på att göra roliga och minnesvärda reklamer. Skrattade så jag grät på vissa, och vissa var bara helt galna haha. I halftime uppträdde Katy Perry med ett medly av sina låtar. Det började med att hon åkte in på en gigantisk tiger och sjöng Roar, och hon slutade med Firework samtidigt som hon flög runt i arenan. Golvet var som en tv-skärm och hade massa illutioner och grejer. 
 
Igår i skolan var stämningen låg. Förutom enstaka Patriots fans är alla 12:or, så ingen var speciellt taggad på skolarbete. Ämnena handlade mest om slutet av spelet, och om reklamerna. Även mycket om fusk från Patriots sida (deras coach är ökänd för det, och de skulle egentligen inte varit med i SB). Oh well, så här är livet och vi måste bara få sörja ett tag innan vi är redo för nästa säsong. Ingen slår Seahawks, vi är bäst!

 





Kan ni gissa vilka alla i kyrkan hejar på? 



Tacoma Mall

Äntligen helg!! Vaknade imorse och pratade med Michelle som fyller 18!! Grattis igen, hoppas du hade en bra kväll!!

Vid lunch åkte jag, Kate och Bruna till Tacoma Mall för flera timmars shopping. Det här mallet är mycket större än South Hill och de allra flesta kända affärerna finns här, till exempel Forever 21!! Hittade väldigt mycket kläder, mest sommarkläder som jag kan ta med till Hawaii men lite skolkläder också. Bästa köper var helt klart en bikini från Victoria's Secret, love it. Vi tog en paus och åt lunch på...wait for it...Sushi Express! Yes, jag Louise Eklund åt rå fisk, det trodde ni aldrig va? Kate var överpeppad på det så vi kunde inte säga nej. Provade lite olika, bara en med fisk i haha. Annat var gurksushi, sötpotatissushi och dessertsushi som bestod av ris, jordgubbar och ananas bland annat. 

Super Bowl imorgon, och vi är 12:or!!



Sushin åkte runt på en band och så plockade man på sig vad man ville äta. Kul men också irriterande att vänta på att få det man ville ha haha. Har varit på min bucket list dock så det var värt det


Isn't it gorgeous? Värd varenda krona



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu