Late Start Breakfast

Äntligen blev det onsdag, och vi fick 2 timmars sovmorgon! Ni förstår inte hur skönt det är att inte behöva vakna klockan 6 och vara i skolan vid 7 på morgonen... Blev inte lika lång sovmorgon dock för vi tjejer bestämde oss för att åka till IHOP och äta frukost. Chocolate Chip Pancakes, behöver jag säga mer? Perfekt start på dagen, med mina bästaste tjejer! Fick lite bråttom på slutet då servitrisen tog forever att ta betalt. Kom till skolan 2 minuter innan klockan ringde, och gick in i klassrummet 10 sekunder innan... Paniken där haha, hade vi varit lite senare hade vi fått kvarsittning och behövt ringa våra föräldrar, whopsie. Hade nästan varit kul att få det, en American experience liksom hahah. Oh well, man måste ju få njuta av livet och pannkakor!
 
Skoldagen var rätt chill eftersom vi började senare och därmed har kortare lektioner. I spanskan gjorde vi grattiskort till en pojke i Graham som har en dödssjukdom och kanske inte kommer uppleva sin nästa födelsedag. Ingen känner honom, men vår spanskalärare tyckte vi skulle göra kort till honom, och självklart gjorde vi det! I US History hade vi ett prov som var så lätt att till och med amerikanerna skrattade åt det (kolla frågorna i bilden). 

Om ni inte ser så är första frågan "what do all posters claim to offer more security for? Rubriken för alla posters är "more security for the American family". More obvious answers follow.. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu