Pippi

Pippi är från och med nu min förebild haha. Bästa citatet någonsin, och jag ska försöka komma ihåg det när det känns jobbigt framför allt i skolan. Om man är utbytesstudent så får man göra måååånga nya saker, och om det känns lite motigt får man helt enkelt tänka som Pippi




Second Semester

Idag var första dagen på nya terminen, och den var nästan lika överväldigande som första dagen i höstas. Bytt tre lektioner av sex och jag hoppas verkligen att de blir bra! Läraren i culinary verkar sträng men rolig, dessutom är hon halvsvensk så gissa om hon gillade mig haha. Jag som trodde vi skulle laga massa mat hade helt fel. Under terminen kommer vi lära oss att laga smoothies, tio sorters ägg, och bacon bland annat. Advanced! Spanskan kan nog bli lite svår, men det ska bli kul. Vi ska lära oss dåtidsformerna som jag visserligen lärde mig förra året, men aldrig riktigt förstod.. Kanske denna gång? Video production är jag mest nervös över. Läraren verkar jättedum och det verkar som att man måste vara duktig redan innan för att bli godkänd. Jag som aldrig filmat med mer än min iPhone haha. Hoppas det känns bättre imorgon!
 
Fick också reda på detaljer kring the spring play! Vi kommer göra "London Suite" och auditions är om två veckor. Jag hoppas verkligen att jag får vara med, alla i dramagänget är så snälla och roliga och jag vill lära känna dem mer! Halva gruppen är redan mina vänner, men det skulle vara kul att spendera mer tid tillsammans! Så nu ska jag försöka hitta en bra monolog att memorera, och sen får ni hålla tummarna för mig att de tycker jag är bra! 

Half day

I tisdags slutade jag 10.05 eftersom vi hade halvdag. Varje lektion var 21 minuter lång, och vi fick förvånadsvärt mycket gjort haha. I ceramics hade vi "prisutdelning" och jag fick en award för excelency in ceramics vilket var jättekul. När jag kom hit hade jag aldrig håll på med lera, och nu några månader senare är jag flera skålar, vaser och plates rikare. I marine biology hade vi prov vilket jag tror gick bra. Kollade på film i två klasser och sedan var dagen över. Åkte hem och skypade med världens bästaste tjejor! Pratade i 1.5 timma om allt och inget, och det var så underbart! Det är knappt som jag är i en annan världsdel, vi pratar på som vanligt och det är som att vi sågs igår. Är så glad för det, skulle inte vilja vara utan dem!! 
 
Vid 12 kom Jen över med cheap pizza! Kanske är konstigt att jag säger cheap om den, men det är bara det vi kallar pizza från Little Ceasar's. De kostar 5 dollar och är supergoda, inte värsta fina pizzan, men helt perfekt för oss. Och Jen är så gullig och köper pepperonipizza trots att hon hatar pepperoni, bara för att jag gillar det. Hon gör samma i skolan, köper pizzan med mest pepperoni på och ger dem till mig haha. True friendship här... Vi kollade i alla fall på Annie och senaste avsnittet av PLL. 
 
På kvällen åt vi middag på en mixikansk restaurang tillsammans med farmor och farfar. De och Anna hade varit på en boksignering och eftersom vi skulle på chior practice var det lättast att träffas och äta tillsammans. Älskar dem dock så det är inget jag klagar på. Fick dessutom left overs som jag åt till lunch idag, win-win!




Lazy Monday

Nothing special happened today in school. Cleaned the ceramics room, watches movies, did some work, and talked with friends. Was very tired because I stayed up last night making plans to see some swedish exchange students that live in Washington too, can't wait!! Tomorrow is a half day which means I get out at 10.05, whoop whoop. Have planned to Skype with my bffs and after that have a Disney movie marathon+ cheap pizza with Jen




Friday Night Out

Sam kom alltså hem till mig fredag kväll och fixade min makeup. Jag kan göra basic smink, men när man har en kompis som ska bli en makeup artist så får hon gärna exprementera med mig haha. Anyway så fixade vi det, mitt hår och kläder och åkte till the mall. Gick runt där för att kill some time och visa hur snygga vi var haha, och visst vände sig killarna om en extra gång ;) Vid halv åtta åkte vi till Deandes jobb, men han var tvungen att jobba över så vi satt i bilen i en halvtimme och tog massa selfies. När han äntligen var klar och hade bytt om till snyggkläder åkte vi till Applebee's och åt steak. Oh My God säger jag bara, det var den godaste steaken jag ätit! Vi började nästan gråta när den var slut hahah. Vi åkte vidare till bion och köpte våra biljetter och sedan till Safeway för godis och dricka. Vi såg "The Boy Next Door" och den var riktigt bra!! I vår tidning hade den fått 0 stjärnor och kritikerna sågade den totalt, men jag tycke den var bra.. Kille med six pack, vad mer behöver man? Oh well, det var min grymma fredagskväll. Klä upp sig, middag, bio och vänner är allt man behöver för en perfect night out. 
 
Kom inte i säng förrän vid halv tre så tog en regäl sovmorgon lördag. Spenderade halva eftermiddagen med serier och filmer och sedan åkte jag med min vmamma och Anna till the mall. Köpte en Seahawks-tröja som jag ska ha nästa söndag under Super Bowl och ett par flipp flopps till Hawaii. Vi åt middag på Panera, jag trodde det var ett snabbmatsställe, men de hade riktigt goda smörgåsar och vi satt vid en öppen spis och hade det mysigt. På kvällen kollade vi på Big Hero 6 och sen gick jag och la mig.
 
Idag var det kyrkan som vanligt. Vi fick doughnuts i söndagsskolan vilket var pretty awesome och vi sjöng under gudstjänsten. Tror inte jag har något annat planerat idag förutom kanske lite bakning. 








Halvtid

Idag, fredagen den 23 januari 2015, har halva mitt utbytesår gått. Vart tusan har tiden tagit vägen? Jag sa nyss hejdå till mina vänner och familj ju?? 150 dagar i USA, om 151 står jag på flygplatsen i DC och beger mig hemmåt. Om 152 dagar får jag träffa mina bästisar igen och sova i min egna säng, prata svenska hela dagarna (ser verkligen inte framemot det...English is sooo much better) och äta felix köttbullar. Men jag kommer också ha sagt hejdå till mina vänner här i Graham, kramat min underbara vfamilj en sista gång och sett mitt berg försvinna i backspegeln. Kommer verkligen sakna USA så himla mycket, trots att Sverige är det land jag ser som hem. 
 
Hade en mardröm igår natt, men tyvärr kommer det bli sann om några månader. Jag, Bruna, Kate, Micha och Tomoya åkte till flygplatsen för att åka hem. Vi sa hejdå till Kate först och när vi kramat om henne kändes allt så tomt. Grät när jag vaknade och insåg att det är en mardröm jag kommer uppleva snart. Kate åker hem redan i maj och jag kan verkligen inte tänka mig att jag inte kommer få se henne varje dag. Inte Bruna heller för den delen, hon och Kate är mina närmsta vänner här, de jag älskar och litar på mer än någon annan. Vi har hjälpt varandra vid hemlängtan, dumma amerikaner, kulturchockar och bara allmänna vardagssaker. Hur ska jag kunna gå till skolan utan dem? Jag är så glad att Kate kommer flytta till Ryssland och St Petersburg i höst, det är bara 1,5 timmes flyg dit. Vi kommer kunna ses på lov. Men Bruna bor så långt bort, Brasilien är inget ställe man åker till över en helg. Dock ska vi alla ses igen! Vi ska åka till alla våra länder och visa våra hemstäder. En kall vinter åker vi till varma brasilien, och på somrarna åker vi till Sverige och Ryssland. Tiden däremellan får spenderas på skype, om det är något jag lärt mig de här 150 dagarna i USA är det att skype är bäst och trots långa avstånd kan man vara nära varandra!
 
 
 
 

Finals

Nu är alla finals klara och jag kan tillägga att jag fick A på alla hahah (eller A- i historia men vem räknar +/-?). I torsdags hade jag i ceramics och US History och idag har jag haft i algebra, marine biology och jewelry. Alla prov var superlätta med multiple choice, sätta namn under bilder, och one paragraph answers. Jag trodde det skulle vara mycket svårare eftersom det är repitition från september, men jag behövde inte ens plugga haha. Amerikansk skola är så himla lätt, förstår verkligen inte de som tar samma kurser som jag och får F... AP level verkar vara ungefär som våra kurser och man tar max två av dem per semster. Måndag är sista dagen av terminen, tisdag är halvdag och onsdag börjar jag mina nya kurser. Kommer ha culinary och video production vilket ska bli kul. Kommer kanske ha spanska också i stället för matte, ska till min counsler på torsdag. 
 
Ikväll skulle det ha varit Winter Dance i skolan, men den blev inställd. Det är faktiskt lite småroligt, av 2000 elever på skolan hade EN köpt biljett, och det var han som organiserar det. Hahaha tycker synd om honom men det är roligt på samma gång. Trots detta ska jag och några kompisar klä upp oss och gå på "finmiddag" för att fira att finals är över. Sam kommer över vid sex för att fixa mitt år och makeup! Efter middagen ska vi på bio och sen får vi se om vi hittar på något mer, tror inte det dock då filmen slutar vid midnatt. Ska bli kul att umgås med folk efter denna vecka av ensamhet (dramatisk här haha, men alla har pluggat som crazy inför finals). Vet inte annars vad som händer i helgen, hoppas på att det blir något äventyr haha. 

Plugga, vad är det? Hahah

Har börjat göra mug cakes då de är så lätta och goda saker. Igår gjorde jag ett bra mellanmål med havregryn, banan och ägg. Idag gjorde jag en lite mer efterrätt med choklad. Kommer definitivt göra mer av det här!
 






Om en månad

Orkar inte vänta längre!!




Finals och Pris

Tillbaka till skolan idag och det känns som jag varit ledig i flera veckor haha. Tyvärr blev det ingen mjukstart för denna vecka har vi finals! Jag vill slå till den som kom på att ha test i allt man lärt sig under året, i alla ämnen, under två dagar... Torsdag och fredag kommer vi alltså ha prov i sex ämnen (fem för mig dock då vi inte har något i engelskan). Har suttit med US studies hela dagen idag då vi har sex kapitel att täcka. Tack och lov får vi ha ett papper med all info på, men det tar ju ett tag att skriva det. Orkar inte med det här, i stort sett inga läxor alls och jag har baga pluggat till två prov och så kommer det här. Tyvärr har det stor inpackning på betyget så måste plugga. Blä för finals...

Fick mitt certifikat från självaste guvernören av Washington idag. Fick det eftersom jag gjorde en dekoration till  hans julgran haha. Men ändå rätt häftigt, hur många (speciellt utvytisar) kan säga att de har fått en award från en guvernör? 




Snowshoeing

Igår var det Martin Luther King Day och vi hade ledigt från skolan. Eftersom det är en helgdag var även mina vföräldrar lediga och vi bestämde oss för att åka till Mount Rainier. Först hade vi tänkt åka pulka och leka i snön, men det var för lite snö eller nåt så i stället provade vi att gå med snöskor! Ingen av oss hade gjort det förut, men det var plättlätt. Vi var en grupp på 10 personer som gick tillsammans med en guide. Vi gick i ca 1,5 timme och med alla backar upp och ner var det ett riktigt träningspass. Dock var naturen och all snö så vackert så jag klagar inte alls. Det här är den första gången jag sett snö (slasket under Thanksgiving räknas inte) sen förra året och jag har faktiskt saknat det. Vi gick till en utkiksplats där man skulle fått en väldigt bra bild på toppen, men tyvärr var det dimmigt precis där så vi såg bara lite av den. Det var en härlig dag med soligt väder, snö och snowshoeing. Måste hitta vart man kan göra det i Sverige! 










Seahawks Rules!!

SEAHAWKS HAR GÅTT VIDARE TILL SUPERBOWL!!!! Alltså ni anar inte lyckan, Seahawks har gått vidare igen efter förra årets vinst. Det är ännu bättre för säsongen började sjukt dåligt och det fanns inte en chans att vi skulle gå vidare. Men efter några games började vi vinna och idag var sista play off för att få spela i finalen. Herregud vilken nagelbitare det var också. i halvitd hade vi 0 poäng, och motståndarna 16! Vi trodde det var kört, och inte blev det bättre när det var åtta minuter kvar och det stod 19-6 till det andra laget. MEN så gör vi två touch downs och när matchen är slut är det lika, 22-22. Vi fick 15 poäng under 44 sekunder, hur galet?? Det blir i alla fall en förlängning och Seahawks gör ännu en touch down och matchen är över!! VI VANN!! Vi skrev och skrattade, ni kan inte förstå lyckan och lättnaden över att vinna. Det här är så himla stort och jag hoppas vi vinner hela baletten! Den 1 februari är det dags, hela USA bänkar sig framför tv:n och kollar på den störta matchen av dem alla. Inte många utbytesstudenter som får uppleva sitt eget lag i Super Bowl, och jag trodde aldrig jag skulle få göra det eftersom vi vann förra året. Ingen slår Seahawks och the 12th Man (fansen). Kan knappt förstå det SEAHAWKS HAR GÅTT VIDARE TILL SUPER BOWL!!! 

Dåliga bilder från TV:n men detta är värt att dokumentera 


12th Man som även jag är en del av!!

Saturday 1/17

Började dagen med ett underbart skypesamtal med mina föräldrar, finns verkligen inget bättre! Förstår inte hur utbytesstudenter klarade sig med brev innan internet kom, jag skulle ha längtat ihjäl mig efter mina föräldrar... Vi har börjat planera inför när de kommer hit (!!) och jag kan knappt vänta. Samtidigt vill jag inte åka hem, ååh mixed feelings på hög nivå. Anyway, de+ förhoppningsvis min bror kommer hit några dagar innan graduation och så kommer de vara här i ca 1,5 vecka innan de åker hem igen och jag säger hejdå till alla. Vi kommer åka runt lite i Washington och kolla på grejer, fira födelsedagar (min 18-årsdag, pappas och min brors), min graduation, Allys college graduation osv. Ska bli så kul att visa mitt liv och var jag levt det senaste månaderna. 
 
Vid halv ett hämtade Sam mig och Deandre och så åkte vi och åt lunch på Pho. Det är en vietamesisk restaurang som jag hört massor om sedan jag kom hit och nu fick jag äntligen prova det. Deras huvudrätt är nudelsoppa med biff i och den var jättegod! Blev som vanligt massa kladd då jag inte kan äta nudlar/spaghetti etc normalt, men som tur var drällde vi allihop hahaha. Innan vi gick därifrån fick vi guavagodis som också var gott. Vi åkte till the mall och kollade efter Seahawks-tröjor och bikini. Hittade inget av det, men köpte en bodylotion då det var 75% off Bath and Bodyworks (love that store!!). Efter det åkte vi till SubZero och åt glass. Lite roligt var att jag var den enda som hade varit där så utbytesstudenten fick visa amerikanerna hur det gick till haha. På vägen hem stannade vi på donken och köpte pommes (jaa, det här med nyttig mat går bra hahaha). Hade det i alla fall kul med Sam och Deandre och det var kul att hänga med dem igen!
 
Hann i stort sett bara hem innan jag och min vmamma åkte till Ross för lite shopping. Köpte en klänning till Winter Dance som är nästa vecka+ två bälten. Hade inte tänkt gå då ingen annan verkade vilja men Sam övertalade mig att gå med henne och hennes kompiar. Ska bli kul, ännu mer amerikanska grejer! Efter det åkte vi och hanlande mat. Köpte på mig risgrynsgröt som jag nu har hittat i affären, så himla glad då jag började få cravings efter det haha.
 
Åkte hem och åt middag och sedan spelade vi spel resten av kvällen. Guess who won? ;)
 






Jag och min värdfamilj spårade lite när vi spelade hahah
 

Bad Day

Haft huvudvärk och ont i magen hela dagen. Extremt trött och jag ville bara gå tillbaka till min säng. Prov i algbra, inte svårt alls men ändå ett prov. Min salladskål blev inte alls som jag hade tänkt mig men jag hoppas att jag kan fixa det imorgon. På grund av att jag mådde dåligt blev det ingen träning vilket också suger. Som det inte kan bli värre började jag längta hem ett tag. Nej denna torsdag vill jag mest bara glömma bort. Skönt med fredag imorgon och sen blir det en extra lång helg för det är MLK Day på måndag. Hoppas alla andra haft en bättre dag än jag!

Dissekerade musslor i marinbiologin idag. Tog typ 10 minuter bara att få upp den hahah

Highlights

Mycket och lite har hänt den senaste veckan, men här kommer lite höjdpunkter!
 
Hela förra veckan hade vi grupparbete i US History så vi satt i biblioteket varje dag. Det var verkligen jättekul (inte själva uppgiften haha) för jag lärde känna några fler i klassen. Inte för att vi inte pratat förut, men nu satt vi bara och pratade om allt möjligt och innan jag visste ordet av det hade jag planer lördag kväll. Så Sam kom och hämtade upp mig och sedan åkte vi vidare till Deandre. Vi bestämde oss för att åka till Red Robin för att äta middag tillsammans, och det var lite extra kul då den restaurangen var på min Food Bucket List. Det är mainly en hamburgerestaurang och vi satt där i några timmar och pratade haha. Tyvärr är det många amerikaner som har curfew, alltså en tid de måste vara hemma. Efter som vi hade ätit så länge fanns det inte mycket tid att göra annat på så vi körde bara runt utanför stan. Satte värmen på högsta temperatur, öppnade alla fönster och radion var på, riktigt kul hahah. Hade en sån kul kväll även om den blev ganska kort, stunder jag kommer komma ihåg länge!
 
Efter skolan i måndags gick jag, Bruna och Kate till Starbucks. Kom ihåg när jag kom hem att det var min första riktiga fika sen jag kom till USA haha, åt en croissant och drack caramel frappuccino. Vi satt där i närmare två timmar och pratade om värdfamiljer, skolan, killar och massa struntsaker haha. Dessa två tjejer är mina bästa vänner och jag kommer sakna dem som crazy när jag åker hem! Som tur är kommer Kate flytta till St Petersburg så vi kommer "bara" ha 1,5 timmes flyg till varandra! Svårare blir det med Bruna, men att åka till Basilien i några veckor är inget jag klagar på haha. 
 
Idag åkte jag, Kate, Bruna, Kaitlin, Sophie, Marie och Jen hem till Kate och Kaitlin. Några av dem hade ett arbete i engelskan och "bakade" cupcakes. Inom "" för jag tycker inte bakmix är att baka. MEN vi andra kollade på, provsmakade och gjorde lite annat. Hade en stunds panik då jag inte hittade min mobil någonstans. Vände upp och ner på hela huset och blev osäker på om jag ens hade den med hem till dem. Vi kom fram till att jag måste ha glömt den i skolan så vi åkte tillbaka dit och jag sprang till mitt skåp. Rev ut allt, och tror ni den är där? NEJ, så jag börjar nästan gråta och vi springer till vaktmästaren och kollar i lost and found. Var den där då? Nej... Jag har sån himla panik, men det finns ju inget annat att göra än att åka hem. Ringer mobilen för femtioelfte gången, men hör ingenting. Helt plötsligt kommer Marie med den i handen! Någon hade flyttat på den och lagt den under en korg??? Lättnaden var tydlig i alla fall haha. 
 
Det var väl det roligaste som hänt under veckan. Skolan har varit extra tråkig då det snart är ny termin och jag är klar med allt. Men men, hoppas det blir roligare då och har lite nya klasser som jag förhoppningsvis kommer gilla!

Sam and I


In the car


Så coola we know!


Det är så galet dimmigt varje dag! Ibland kan man inte ens se några meter framför sig!


Anna och jag har gjort oobleck vilket är corn starch (majsmjöl?) och vatten. Det häftiga är att om man trycker på det är det solid, men om man sakta trycker i fingret så är det liquid haha. Låter kanske tråkigt, men vi hade roligt en bra stund


Bästaste <3


Pack the Gym

Hade en väldigt skön 2h late start idag, trots extra sömn har jag varit väldigt trött dock. Late start= halvtimmeslektioner vilket alltid är kul. I vanliga fall får vi inget gjort, men idag hann vi med småsaker som super secret pop quiz (not so super secret haha), jobba på min salladskål, notes, få mer vänner, örhängen och scripts. Är så glad över att vi har grupparbete i US history för det har gjort att jag lärt känna två personer de senaste dagarna och vi har jättekul tillsammans. Förhoppningsvis ska vi ut på fredag och hitta på något! 

Vid fem åkte jag och några vänner till dominos och åt världens godaste pizza. Sedan åkte vi vidare till skolan och Pack the Gym. Det är ett program som olympiska kommittén har skapat där special ed kids och personer från skollaget unify och spelar tillsammans. Idag var det basket mot Bethel och trots förlust var det jättekul! Det var så himla bra stämning i the gym, alla hejade på alla och spelarna var så glada att vi blev glada också. Nästa år ska de börja med soccer, bowling, flaggan och något mer också, himlans bra idé! 

GK i orange 


And the gym was packed!

Obligatoriska selfies med my girls. Även Marie joinade oss haha





January 6th 2015

Igår bestämde jag mig för att vara svensk igen, och gick hem. Upptäckte att det tar 45 minuter och är nästan 4km från skolan till mitt hus, jag trodde det var mycket närmare haha. Tog i alla fall lite bilder på vägen så ni får se hur det kan se ut i USA.

Vi åt middag från Subway (jag som sa under lunchen att jag hade cravings för det hehe) och sen åkte vi till kyrkan för choir practice. När jag kom hem skypade jag med Bruna, Kate och Sophie för att prata om lovet osv. Bruna och Sophie har varit i California så fick aldrig träffa dem under jul och vi har för lite tid i skolan för att prata. Så vi satt ek timme och bara snackade, och jag och Kate "dansade" framför våra kameror haha. 

Låg/mellanstadiet som ligger bredvid GK





Crossing the railroad

I stort sett uppförsbacke hela vägen=träningsvärk dagen efter haha
Looking down

Men utsikten är pretty amazing om jag får säga det själv! Love my mountain

 



Back to life, back to reality

Första skoldagen efter lovet är avklarad och var nästan smärtfri (när alarmet ringde 5.50 ville jag gråta). Helt vanlig skoldag, nästa termin börjar tekniskt sett inte förrän den 28e. Var lite av en mjukstart och inga läxor vilket är himelriket haha. Var jättekul att träffa alla igen, de flesta var bortresta/upptagna på lovet men nu var vi samlade igen. Under US studies hade vi den traditionella "berätta det bästa eller sämsta med lovet" men det är roligt. Älskar Mrs. Rhoden, hon berättar om sitt liv med barn och resor, och frågar alltid hur vi mår och vad vi gjort! Hade easy practice och jag var med Kate. Kom hem och duschade, och sedan började jag med middagen. Tanken är att jag ska laga mat två gånger/veckan så vi får prova nya maträtter och så. Idag gjorde jag flygande Jacob vilket ser jätteäckligt ut på papper (banan+chilisås??) men smakade jättebra. I alla fall om ni frågar mig eller sandi, Anna tyckte inte om det. Kul grej, ska göra mycket svenskt men också sånt jag inte provat själv!

Julklapp

Glömde helt att berätta om vad som hände natten till julafton. Jag drömde på engelska!!! Vad jag har hört behärskar man inte ett språk förrän man drömmer på det, och äntligen hände det mig! Visst har jag tänkt på engelska sedan min första månad här, och min engelska blir mer och mer flytande, har fortfarande en accent men den har minskat också. Vissa tror inte ens att jag är från ett annat land, och även fast det vet det får jag massor med beröm för hur bra jag är på engelska. Roligt nog räknar jag fortfarande på svenska, försöker på engelska men det är alltid på svenska först haha. En riktigt kul överraskning och julklapp blev det!

2015

Det nya året har varit rätt så chill hittills, streckkollat en tv-serie på netflix haha. Nyårsafton var inget speciellt, några vänner till familjen kom över och jag hängde med Ally i stort sett hela kvällen. Under dagen satt och och gjorde lite läxor som jag hade över lovet (seriously, varför gör lärare så??). Eller egentligen var det "optional, but highly recommended if you want a grade...". Var riktigt knäppt klockan 3 då jag fick sms från folk i sverige som sa gott nytt år. Där satt jag i min pyjamas och pluggade medan de var ute och festade och kollade på fyverkerierna på stan haha. Vid midnatt kollade vi på space needle på tv där det var en stor fest. Sedan gick jag och Ally ut på en kort promenad och kollade på fyverkerierna vilket var väldigt mysigt. Vi gick i våra foppatofflor och en filt runt oss haha. Inte riktigt som jag brukar fira i Sverige, men det var inte dåligt för det. Kollade runt med andra utbytesstudenter och mina amerikanska vänner och de verkade inte fira det på något annat sätt. Nyår är alltså en högtid som svenskar går all in på medan USA inte gör det haha. 
 
Nyårsdagen var min vpappas födelsedag så vid frukost åt vi omelett, bacon och hash browns samt gav honom några paket. Sedan åkte vi till Camano Island för nyårsdagsparty hos Patti och Andy. Det var en väldigt livlig fest, speciellt eftersom det var nyårsdagen haha. Det var massor med folk där, alla musiker, så det var konsert med piano, saxofon, trombon, trummor, sång och kornett bland annat. De som inte var musiker är hobbykockar så maten kan man inte klaga på heller.. På vägen hem stannade vi och åt en födelsedagsmiddag för Eric på Culpeppers, och det avslutade dagen. Btw alla ni som känner mig, jag åt fisk två gånger den här dagen. Tonfisk och hälleflundra, och jag visste att det var fisk. Det trodde ni aldrig va? Smakade ok, men fy vad det stinker haha.
 
Igår Kate över en stund och vi kollade på film. Är det någon som hört talas om Three Steps Above Heaven (eller Tres Metros Sobre El Cielo)? Det är en spansk film som var jättepopulär i Kazakstan för två/tre år sedan, och Kate var så förvånad över att jag aldrig hört talas om den haha. Den var riktigt bra så nu ska jag försöka hitta del 2 och del 3 kommer snart ut också, yay! 
 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Försöker hitta några vänner som inte har något för sig, men alla är upptagna tyvärr. Kanske följer med upp tilll Seattle och säger hejdå till Ally, vi får se. 
 
I brist på bilder får ni en gammal goding igen. Utsikten från Andy och Pattis hus, to die for!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu